prenos1KD logotip
prenos2
 
 
 
 

Kulturno društvo Studenci Maribor – 90 let

 

Darilo Studenčanom

 

Kako lahko vam EFT pomaga zaživeti bolj

zadovoljno življenje (Pika Rajnar, EFT Slovenija)

 

Vljudno vabljeni na predstavitev in delavnico metode EFT

 

V TOREK, DNE 12. NOVEMBRA  2013, OB 16.00

V DOMU POD GORCO, PERSKA C. 56, MARIBOR

 

Brezplačni prestavitvi bo sledila enourna delavnica metode EFT. Ne zamudite izjemne priložnosti, da vas z metodo EFT seznani certificirana  AAMET predavateljica Pika Rajnar osebno.
                        
Ste si kdaj zaželeli, da bi si lahko pomagali sami, kadarkoli, kjerkoli, ko se pojavi močna bolečina, ko vas v želodcu zvije od panike, ko se vam roke potijo od treme, ko se vam kolena tresejo od strahu pred vrati zobozdravniške ordinacije, ko najraje ne bi šli na nedeljsko družinsko kosilo, saj vse predobro veste, kako se bo odvijalo – v takih trenutkih smo sami in nihče nam ne more pomagati. Vse knjige, ki smo jih prebrali, vsa pamet, ki smo si jo nabrali v letih življenja, vse izkušnje nam v nekaterih trenutkih prav nič ne pomagajo.
 
Z metodo EFT (Emotional Freedom Techniques – Tehnike doseganja čustvene svobode)je to končno mogoče. In vse lahko naredite sami, in to celo presenetljivo hitro. Metoda EFT izpolnjuje vse obljube TAKOJ, ne čez pet ali deset let. Končno se lahko znebimo vse navlake bolečih spominov, ki jih nosimo s seboj in jih ne upamo niti pogledati, saj ne vemo, kaj naj potem z njimi.
 
Predstavitev je primerna za vse, ki verjamete, da mora obstajati  način, s katerim si lahko učinkovito pomagate sami.
 
Vabljeni tudi na spletno stran www.eft-slovenija.si, kjer si lahko brezplačno pretočite v slovenščino preveden obširen EFT Priročnik, ki ga je napisal Gary Craig, ustanovitelj metode EFT.
 
Pika Rajnar
pika@eft-slovenija.si
 

prenos3